Kwaliteit en veiligheid op een hoog niveau

Behalve veelzijdigheid en betrouwbaarheid, heeft Webru nog twee pijlers waarop alles binnen het bedrijf is toegespitst: kwaliteit en veiligheid.

Dat is belangrijk, omdat er veel publieke ruimtes worden gebouwd en er met mensen wordt gewerkt. Onder het motto ‘Webru Staal. Gestaalde Perfectie.’ wordt alles in het werk gesteld om die gestaalde perfectie te bereiken. Dat wordt ingevuld door vooruitstrevend te handelen, (constructief) mee te denken met de opdrachtgever, alternatieven aan te dragen en te doen wat er is afgesproken. Dit alles, maar bovenal de uitstekende vakmensen die bij Webru werken, wordt gewaardeerd door een groot aantal vaste opdrachtgevers.

De hoge kwaliteitsnorm die Webru hanteert, blijkt niet alleen uit de ISO- en VCA-certificering. De lascoördinator, dhr. Jos van Ommen, is in het bezit van de benodigde certificaten om als onderneming aan de NEN-EN 1090 (1/2/3) norm te voldoen. Alle lassers worden elk half jaar getoetst en elke 2 jaar gecertificeerd.

Elke medewerker, zowel in de productie als in de montage, zijn VCA gecertificeerd. Onder andere deze structurele professionaliteit was voor KENTEQ aanleiding om Webru te benoemen tot Erkend Leerbedrijf.

Heeft u vragen, wilt u informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.