Productie & Montage

Zodra een constructie ontworpen en gemodelleerd is, maakt Tekla Structures overzichtelijke lijsten en duidelijke werkplaatstekeningen. Vanaf deze lijsten wordt het staal ingekocht bij een aantal vaste leveranciers. De goede contacten met deze leveranciers zorgen voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Productie

De werkplaatstekeningen worden gebruikt bij het produceren van het staal. Het aangeleverde materiaal wordt op maat gemaakt, gelast en bewerkt door de vakkundige en hoog opgeleide medewerkers van Webru.

Conservering

Zodra alle staal van een project gereed is, wordt het geconserveerd, met keuze uit thermisch verzinken, poeder coaten, natlakken of een combinatie hiervan met het duplexsysteem. Dit gebeurt bij gespecialiseerde bedrijven, waarmee Webru al jaren goede contacten heeft. Het staal wordt door eigen vrachtwagens getransporteerd, zo wordt een strakke planning gegarandeerd.

Montage

Na productie en conservering staan de uitstekend opgeleide en goed uitgeruste montageteams klaar om de constructie veilig, snel en vakkundig te monteren. Met één vaste projectbegeleider heeft iedere opdrachtgever een duidelijk, bereikbaar aanspreekpunt, wat resulteert in een goede communicatie en betrouwbare samenwerking.